De kwaliteit van Doneer Meer

SSL De veiligheid van Doneer Meer is optimaal gewaarborgd. Alle donaties die via ons systeem verwerkt worden gaan over een beveiligde 265 bits ssl-verbinding (herkenbaar aan https://). Ons systeem biedt een optimale veiligheid en we werken alleen met betrouwbare en gerenommeerde betaalsystemen om de hoogste kwaliteit te waarborgen en jij de donaties zorgeloos kan ontvangen. Zodra je op het punt staat (gevoelige) informatie naar ons te versturen draait onze website in beveiligde modus, waardoor ook je gegevens in je account pagina veilig zijn.

Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk

Iedere klant die bij ons aanmeld wordt door een van onze medewerkers geverifieerd. Aangezien ons systeem draait om donaties en daarbij transparantie en veiligheid hoog in het vaandel staan proberen wij er alles aan te doen om mensen met verkeerde bedoelingen buiten de deur te houden.
Daarnaast is het ook altijd mogelijk contact op te nemen met ons als je vragen hebt over ons systeem, de abonnementen die we aanbieden of iets heel anders. Op dit moment is het nog niet mogelijk ons telefonisch te bereiken, maar vraag of we je terugbellen en dat proberen we binnen 48 uur te doen (Uiteraard op een beschaafd tijdstip).

 

Heb je vragen over ons systeem?

Neem contact met ons op, per e-mail, Twitter of Facebook