Wat kost Doneer Meer?

Wij houden bij Doneer Meer van duidelijke prijzen. Daarom bieden we maar 2 abonnementen aan. Wil je niet meer dan 5 donaties per maand ontvangen? Dan kan je Doneer Meer oneindig lang gratis gebruiken! Wil je geen beperkingen? Dat kost je slechts € 5,- per maand. Het systeem is makkelijk te gebruiken en startklaar. Je kan binnen 2 minuten aan de slag!

  Premium Starter
  €5 /maand GRATIS
Donaties per maand Onbeperkt 5 donaties
Collectes tegelijk Onbeperkt 1 collecte
Crowdfunding Ja Nee
Webhook meer info Ja Nee
  Aanmelden Aanmelden

12 maanden voor 10 maanden!

Als je het premium abonnement afneemt voor 1 jaar, betaal je slechts € 50,-. Je krijgt dan dus 2 maanden gratis. Bestel nu!

Geen transactiekosten

De enige kosten voor Doneer Meer zijn de abonnementskosten en eventuele extra's die je tegenkomt in het systeem. Doneer Meer vraagt dus geen transactiekosten per donatie of iets dergelijks. Het kan wel zijn dat je transactiekosten moet betalen voor de ingestelde betaalmethodes. Deze betaal je dan aan de Payment Service Providers.

Crowdfunding mogelijk met Doneer Meer!

Wil je je donateurs tonen hoeveel je wilt ophalen en hoeveel er tot nu toe is opgehaald? Dat kan met Doneer Meer Premium, geef bij de collecte aan wat je doel is en je donateurs kunnen elke keer als ze je doneerscherm openen zien hoe ver je bent met het behalen van je doel.